15% popusta na sve uz kod BDAY15*Ne odnosi se na već snižene i određene odabrane proizvode.

15% popusta na sve uz kod BDAY15*Ne odnosi se na već snižene i određene odabrane proizvode.

Elegantna radna soba za modernu ženu

Iskaču li vam na društvenim mrežama prekrasne fotografije kućnih ureda zbog kojih vam srce zatitra? Ne očajavajte, sličan radni kutak možete jednostavno urediti i kod kuće. Samo odaberite pravi namještaj, rasvjetu i ukrase.

Inspirirajte se našim savjetima i uredite kućni ured kao na Pinterestu.

Radni i toaletni stol u jednom

Ako imate manjak prostora, odaberite stol s prostorom za pohranu ili sklopivi stol. Postavite li na njega ogledalo i dodate udobnu stolicu, stvorit ćete i dobru podlogu za kozmetički kutak.

Svu šminku sakrijete u ladicu i kada za to dođe vrijeme, radnu površinu jednostavno pretvorite u toaletni stolić.

Svijetli i prozračni uredski namještaj

Ako želite jednostavnost i prozračnost, odaberite stol, uredsku stolicu ili policu za knjige u svijetlim nijansama. Boje lako možete dodati uz pomoć ukrasa i dodataka ili prepoznatljive lampe.

Dodaci za radnu sobu

Kako biste imali pregled, ne samo radnog stola, već i u radnih obaveza, dobro je pri ruci imati prave "partnere". Uz dnevnik, planere i organizatore stolova, nećete propustiti niti jedan rok. A smanjit ćete i nepotrebni stres.

Također, imajte na umu da se i u svom kućnom uredu trebate osjećati ugodno. Cvijeće, fotografije, mirisne svijeće i šalica odlične kave gotovo su obvezni dodaci. A sada, na posao!