Ova web stranica koristi kolačiće. Više informacija o korištenju, primjeni i odobravanju datoteka možete pronaći ovdje

ok
Menu
80 Kn za vasRegistracijaPrijava80 Kn za vasKošarica
PočetnaPočetnaInspiracija

Elegantna radna soba za modernu ženu

Iskaču li vam na društvenim mrežama prekrasne fotografije kućnih ureda zbog kojih vam srce zatitra? Ne očajavajte, sličan radni kutak možete jednostavno urediti i kod kuće. Samo odaberite pravi namještaj, rasvjetu i ukrase.

Inspirirajte se našim savjetima i uredite kućni ured kao na Pinterestu.

Radni stol i toaletni stol u jednom

Ako imate manjak prostora, odaberite stol s prostorom za pohranu ili sklopivi stol. Postavite li na njega ogledalo i dodate udobnu stolicu, stvorit ćete i dobru podlogu za kozmetički kutak.

Svu šminku sakrijete u ladicu i kada za to dođe vrijeme, radnu površinu jednostavno pretvorite u toaletni stolić.

Svijetli i prozračni uredski namještaj

Ako želite jednostavnost i prozračnost, odaberite stol, uredsku stolicu ili policu za knjige u svijetlim nijansama. Boje lako možete dodati uz pomoć ukrasa i dodataka ili prepoznatljive lampe.

Dodaci za radnu sobu

Kako biste imali pregled, ne samo radnog stola, već i u radnih obaveza, dobro je pri ruci imati prave "partnere". Uz dnevnik, planere i organizatore stolova, nećete propustiti niti jedan rok. A smanjit ćete i nepotrebni stres.

Također, imajte na umu da se i u svom kućnom uredu trebate osjećati ugodno. Cvijeće, fotografije, mirisne svijeće i šalica odlične kave gotovo su obvezni dodaci. A sada, na posao!

Tražite li još ideja za svoj dom?