Bonami Days do -50% | Produženo →
5 € za vasRegistracijaPrijavaKošaricaMenu

Elegantna radna soba za modernu ženu

Iskaču li vam na društvenim mrežama prekrasne fotografije kućnih ureda zbog kojih vam srce zatitra? Ne očajavajte, sličan radni kutak možete jednostavno urediti i kod kuće. Samo odaberite pravi namještaj, rasvjetu i ukrase.

Inspirirajte se našim savjetima i uredite kućni ured kao na Pinterestu.

Radni i toaletni stol u jednom

Ako imate manjak prostora, odaberite stol s prostorom za pohranu ili sklopivi stol. Postavite li na njega ogledalo i dodate udobnu stolicu, stvorit ćete i dobru podlogu za kozmetički kutak.

Svu šminku sakrijete u ladicu i kada za to dođe vrijeme, radnu površinu jednostavno pretvorite u toaletni stolić.

Svijetli i prozračni uredski namještaj

Ako želite jednostavnost i prozračnost, odaberite stol, uredsku stolicu ili policu za knjige u svijetlim nijansama. Boje lako možete dodati uz pomoć ukrasa i dodataka ili prepoznatljive lampe.

Dodaci za radnu sobu

Kako biste imali pregled, ne samo radnog stola, već i u radnih obaveza, dobro je pri ruci imati prave "partnere". Uz dnevnik, planere i organizatore stolova, nećete propustiti niti jedan rok. A smanjit ćete i nepotrebni stres.

Također, imajte na umu da se i u svom kućnom uredu trebate osjećati ugodno. Cvijeće, fotografije, mirisne svijeće i šalica odlične kave gotovo su obvezni dodaci. A sada, na posao!