Do 25% popusta na namještaj za dnevne sobe | Uštedite već danas →
Imamo novu aplikaciju | Otkrijte sve pogodnosti →
10 € za vasRegistracijaPrijavaKošaricaMenu

Kako postaviti udoban kućni ured na otvorenom

Osjećate li se kao da bolje razmišljate na svježem zraku? Uživajte u produktivnom radnom danu na vlastitom balkonu ili terasi. Sve što trebate za početak je udobna vanjska stolica, stol i nekoliko dodataka za dodatnu udobnost.

Inspirirajte se našim praktičnim savjetima koji će vam pomoći da zavolite rad na otvorenom. Štoviše, možda se nećete ni htjeti vratiti unutra za svoj stol.

Ispravna visina radnog stola

Ako imate samo nizak stolić za kavu u svom vrtu ili terasi, vjerujte, nakon dva e-maila bit ćete spremni dati otkaz (i vaša leđa također.)

Ako ne želite ulagati u veliki stol ili nemate mjesta za veći stol, nabavite barem manji sklopivi stol koji možete sklopiti i sakriti ako je potrebno. Prije svega, razmišljajte o tome da kralježnicu držite uspravno dok radite.

Udobna stolica

Vrtne fotelje nisu idealne za rad u kućnom uredu. Stoga odaberite stolicu koja će dobro poduprijeti vaša leđa, a ne biti im teret. Prava stolica treba imati čvrst naslon za leđa i ruke.

Bonami savjet: Ako patite od bolova u leđima, pokušajte s pomagalom za rehabilitaciju sjedenja poput gumene lopte koja služi kao izvrsna potpora leđima.

Sjena je bitna

Nije bitno hoćete li pronaći mjesto u vrtu u hladovini drveća ili vam treba stabilan suncobran da vas spasi. Osim što konačno možete dobro vidjeti zaslon, spasit ćete sebe i svoje prijenosno računalo od kobnog pregrijavanja.

Pribor za savršenu udobnost

Ako se ne osjećate ugodno, nećete dugo izdržati na poslu. Ne zaboravite svoje omiljene jastuke i pripremite bokal pun vašeg omiljenog osvježavajućeg pića. Ne zaboravite uteg za papir kako biste spriječili da se papiri razlete u iznenadnom naletu vjetra.

Posebno ćete cijeniti udobnu viseću stolicu ili ležaljku tijekom pauza ili dugih poslovnih telefonskih razgovora.

Ne preskačite redovite pauze

Kao rezultat toga, bit ćete više usredotočeni i osvježeni, a ista količina posla oduzet će vam manje vremena. Možda ćete otkriti da će vam koristiti redovito 20-minutno drijemanje koje će vas osposobiti za ostatak dana.