Želite živjeti po svom? Inspirirajte se →
Sve za kupaonicu do 15% jeftinije | Uštedite već danas →
5 € za vasRegistracijaPrijavaKošaricaMenu

LotusGrill: Odlično pečenje bez dima

Vanjske temperature polako se približavaju ljetnima, a to znači jedno - vrijeme je za roštiljanje! Ako nemate mjesta za plinski roštilj, ne očajavajte. Na Bonamiju ćete pronaći bezdimne roštilje njemačkog brenda LotusGrill koji se mogu slagati jedan na drugi i koje možete koristiti kod kuće ili na izletu.

Roštilj bez dima

Sigurno i vi ponekad mrzite kada pečete na roštilju, a s roštilja vaša odjeća i kosa dobiju miris dima? Njemački brend LotusGrill odlučio je riješiti ovaj problem. Njihovi roštilji rade potpuno bez dima iako su na drveni ugljen. Drveni ugljen je zaštićen poklopcem i ravnom pločom u sredini rešetke roštilja koja sprječava padanje masnoće na užareni ugljen.

No, kad prvi put "zapalite", očekujte da grijanje metalnih dijelova roštilja neće biti potpuno bez dima. Ali će zato svako sljedeće pečenje biti potpuno bez dima.

No, iako su roštilji bez dima, nije preporučljivo roštiljati na njima u zatvorenom prostoru. Lotusgrill proizvodi nevidljivi ugljični monoksid kada je upaljen, što može uzrokovati opasnu situaciju u zatvorenoj prostoriji. Stoga roštiljajte samo u vrtu ili na balkonu.

Jednostavno održavanje

Roštilj je također jednostavan za održavanje. Komponente su od nehrđajućeg čelika. Posuda za skupljanje tekućine i rešetka mogu se prati u perilici posuđa. Također je jednostavan za pohranjivanje i nošenje. Lagan je i uključuje torbu za roštilj tako da LotusGrill možete ponijeti na putovanje ili na piknik u parku.

U usporedbi s drugim roštiljima, vrlo je siguran jer vanjska stijenka roštilja nikada nije vruća pa možete dodirivati roštilj ili ga staviti na drveni stol.
Kako zapravo radi LotusGrill?
    1) Napunite posudu ugljenom.
    2) Izlijte posudu za potpalu na ploču za vatru.
    3) Zapalite posudu za potpalu i stavite posudu za ugljen na vrh
    4) Uključite ventilator koji se napaja AA baterijama kako biste osigurali ravnomjerno gorenje.
    5) Pričekajte da se ugljen potpuno zagrije, što traje 2-3 minute, i spremni ste za roštiljanje.