15% na krevete uz kod LAKUNOC15*Ne odnosi se na već snižene i određene odabrane proizvode.

15% na krevete uz kod LAKUNOC15*Ne odnosi se na već snižene i određene odabrane proizvode.

5 € za vasRegistracijaPrijavaKošaricaMenu

Otkrijte vrtni namještaj brenda Kave Home

Pretvorite svoj vrt, terasu ili balkon u elegantno mjesto za provođenje toplih ljetnih dana i večeri. Započnite odabirom udobnog vrtnog namještaja, kojeg prve zrake sunca i nekoliko kapi kiše neće uništiti. Namještaj koji i najmanji prostor može pretvoriti u savršenu oazu za odmor.

Upravo to imamo za vas. Izgradite svoj raj na zemlji uz pomoć udobnih stolica, fotelja, ležaljki, stolova, vrtnih garnitura ili ljuljački brenda Kave Home .

Namještaj u skandinavskom stilu

Ako ste ljubitelj "scandi" stila, onda je brend Kave Home za vas. Namještaj je inspiriran nordijskim minimalizmom, koji crpi inspiraciju iz prirode.

Njegovi glavni elementi uključuju jednostavnost, prirodnost, prirodne materijale, fine linije i tople zemljane tonove. Sve te značajke rezultirale su prekrasnim i funkcionalnim vrtnim namještajem i dodacima.

Izrađeno imajući na umu okoliš

Vrtni namještaj dizajniran je i izrađen od održivih i ekološki prihvatljivih materijala. Stoga je posebno prikladan za one koji žude za uređenim vrtom i pritom razmišljaju o okolišu. Svi proizvodi zadovoljavaju europske uvjete recikliranja.

Najčešće korišteni materijali su izuzetno izdržljiva egzotična drva, kao što su drvo bagrema i eukaliptusa. Imaju idealne preduvjete da izdrže sve vremenske nepogode, ne isušuju se i odolijevaju napadima insekata ili gljivica. Kave Home također proizvodi komade od plastike i čelika koji se mogu reciklirati.

Ne zaboravite na dodatke

Opuštenu atmosferu ćete stvoriti uz pomoć dodataka i ukrasa. Možete birati između raznovrsne palete boja koja će biti u prekrasnom kontrastu s namještajem u prirodnim bojama. Uredite terasu do savršenstva s ukrasnim jastucima, prekrivačima, vanjskim tepisima ili raznim pletenim košarama.