15% na krevete uz kod LAKUNOC15*Ne odnosi se na već snižene i određene odabrane proizvode.

15% na krevete uz kod LAKUNOC15*Ne odnosi se na već snižene i određene odabrane proizvode.

5 € za vasRegistracijaPrijavaKošaricaMenu

Uredite dom u portugalskom stilu

Spoj kulture i egzotičnih plaža - to je Portugal, za mnoge turiste koji odluče provesti svoj ljetni odmor u ovoj prekrasnoj zemlji.

Ako trebate više razloga da posjetite Portugal, jednu od top destinacija u Europi, evo još nekih: spektakularni zalasci sunca u oceanu, grad Porto ili egzotična atmosfera Madeire.
Dođite i otkrijte ih s nama i odaberite svoje Bonami proizvode za ovo toplo ljeto te dovedite dašak Portugala u svoj dom.

Dnevni boravak u portugalskom stilu

Kada odlučite urediti svoj dnevni boravak u portugalskom stilu, trebate voditi računa ne samo o udobnom namještaju ili zanimljivim biljkama, već i o tome koje ukrase koristite za stvaranje najoriginalnijeg stila.

Nemojte se bojati koristiti zidne naljepnice ili ukrasne jastuke u raznim bojama koji će vas natjerati da mislite na Portugal tijekom cijele godine.


Balkon ili terasa u portugalskom stilu

Svjetlo je vrlo važno za stvaranje jedinstvenog prostora, a to biste trebali imati na umu kada birate rasvjetu za svoju terasu ili balkon.
Boje koje se koriste u portugalskim interijerima su žive i razigrane, uz naglasak na - bijelu, plavu, žutu i smeđu.

Možete se igrati s laganim lampicama ili lampionima i uživati ​​u svojoj omiljenoj knjizi opuštajući se na naslonjaču od ratana.

Kuhinja u portugalskom stilu

Portugalsku kuhinju karakteriziraju jake arome, sastojci kao što su piri-piri (vrsta ljute paprike), crni papar, cimet ili šafran, kao i poznato vino Porto .

U Portugalu je najpoznatije vino Porto koje se odlično slaže s desertima i odiše jakom aromom.

Nadahnite se odabirom svog omiljenog stila s drugog odmora iz snova: