Ova web stranica koristi kolačiće. Više informacija o korištenju, primjeni i odobravanju datoteka možete pronaći ovdje

ok
U Bonamiju ćete pronaći najširu ponudu za svoj dom.
Menu
40 KnRegistracijaPrijava40 KnKošarica
PočetnaSve o kupnjiSve o kupnjiNačela korištenja kolačića BONAMI.CZ, a.s.

Načela korištenja kolačića BONAMI.CZ, a.s.

Na web-lokaciji Bonami.hr koristimo tzv. kolačiće. Ova načela korištenja kolačića (u daljnjem tekstu: „Načela“) sadrže informacije o tome koje koristimo kolačiće i u koje svrhe, te kako možete onemogućiti.

1. ŠTO SU KOLAČIĆI?

Kolačići su sitne datoteke, koje se mogu slati u preglednik prilikom posjete web stranica Bonami.cz ili web stranica naših partnera i spremiti u vaš uređaj. Kolačići se spremaju u pretinac za datoteke vašeg preglednika. Web stranice Bonami.hr pomoću kolačića pamte koje radnje ste izvršili na stranicama (npr. podatke za prijavu, postavke prikaza proizvoda). Tijekom drugog posjeta web stranice preglednik ponovno učita kolačiće i dobivene informacije pošalje natrag web stranici koja je kolačiće u početku stvorila. Kolačići omogućuju internetskim stranicama pohranu određenih podataka kako bi se omogućilo jednostavnije i brže pregledavanje internetskih stranica, omogućavaju Vam efikasnu navigaciju kroz mrežna mjesta, pamte Vaše željene postavke i općenito poboljšavaju korisničko iskustvo.

2. PRIVOLA ZA KORIŠTENJE KOLAČIĆA

Na dnu web stranice Bonami.hr tijekom vašeg posjeta web stranici pojavit će se traka s obavijestima koja vas obavještava da web stranica koristi kolačiće. Ako nastavite pregledavati našu web stranicu i istodobno su vam u pregledniku omogućeni kolačići, smatrat ćemo to vašim pristankom na upotrebu kolačića, u skladu s ovim Pravilima.

U bilo kojem trenutku možete opozvati već danu privolu. Da biste to učinili, morate onemogućiti pohranu kolačića za web stranicu Bonami.hr u postavkama svog preglednika i eventualno izbrisati već pohranjene kolačiće.Detaljnije informacije pronaći ćete u nastavku u točki 5. ovih Pravila.

3. VRSTE KOLAČIĆA

  • Privremeni kolačići - pohranjuju se na vašem uređaju samo tijekom pregledavanja a i brišu se kada zatvorite preglednik.
  • Trajni kolačići - ostaju pohranjeni na vašem uređaju i nakon zatvaranja preglednika, tijekom različitog razdoblja; Ovi kolačići omogućuju prepoznavanje vašeg uređaja kada ponovno posjetite Bonami.hr
  • Kolačići prve strane - kolačići koje na vaš uređaj pohranjuje Bonami.hr
  • Kolačići treće strane - kolačići koje web stranice naših partnera pohranjuju na vaš uređaj radi oglašavanja i analize.

4. ZAŠTO KORISTIMO KOLAČIĆE I U KOJE SVRHE?

Zahvaljujući kolačićima, korištenje web stranice Bonami.hr puno je jednostavnije za korisnika. Istodobno nam omogućuju praćenje i analizu načina na koji upotrebljavate Bonami.hr, poboljšavajući tako kvalitetu i sadržaj web stranice, kao i bolju personalizaciju i prilagođavanje naših reklamnih kampanja i mjerenje učinkovitosti reklamnih kampanja.

U ove svrhe koristimo i svoje kolačiće i kolačiće trećih strana. Putem web stranice Bonami.hr, mogu se pohraniti na vaš uređaj kolačići od oglašivača ili možemo podijeliti s tim njima podatke prikupljene pomoću kolačića. Korištenje ovih alata omogućuje nam da neprestano poboljšavamo našu ponudu, kao i da pratimo i prepoznamo interesiranja naših korisnika, kako bismo unaprijedili iskustvo na našoj web stranici. Ovi kolačići omogućavaju da prilagodimo oglašavanje vašim osobnim preferencijama tako da se prikazuju reklame koje su vama bitne i zanimljive.

Web stranice Bonami.hr koriste u marketinške svrhe tzv. affiliate program, koji omogućuje Commission Junction mreža. Ako kliknete na vezu ili banner na web stranicama nekih od naših affiliate partnera, veza će vas dovesti na web lokaciju Bonami.cz, pohranit će na vaš uređaj kolačić koji prepoznaje da ste došli na naše web stranice putem affiliate partnera. Na pohranu ovih kolačića pristajete već na stranicama affiliate partnera.

Ako pristanete na pohranu ovog kolačića i ako također date pristanak za pohranu kolačića treće strane na web mjestu Bonami.hr (tj. naših partneri za oglašavanje i analizu), kolačići će se koristiti u skladu s ovim Pravilima.Kolačići koje koriste treće strane i način na koji se koriste podaci dobiveni putem njih uređuju se politikom privatnosti trećih strana. Napominjemo da ove treće strane mogu kombinirati podatke koje dobivaju putem kolačića s drugim podacima koje ste im dali ili koje su dobili kao rezultat vašeg korištenja njihovih usluga.
Konkretno, koristimo sljedeće kolačiće:
Izdao/Naziv kolačićaVrsta Trajanje
AdForm (TPC, GCM, cid, uid) Tracking, Pretvorba, Remarketing persistent
AdWords Tracking, Remarketing 90 dana
DoubleClick Tracking, Pretvorba, Remarketing persistent
Facebook Tracking, Pretvorba persistent
Google Analytics
_ga
cid
utmv
utmz
utma
utmb
utmc
Analytical, Tracking
persistent
6 mjeseci
persistent
6 mjeseci
persistent
persistent
session
https_enabled Essential može se razlikovati
Optimizely
optimizelyBuckets
optimizelySegments
optimizelyCustomEvents
optimizelyEndUserId
Analytical
persistent
persistent
persistent
persistent
Sklik Tracking, Remarketing 30 dana, najviše 540 dana
yandex Analytical persistent
Bonami_split Analytical može se razlikovati
CampaignProductListController Essential 30 dana
__zlcmid Essential 1 godina
browserUuid Analytical, Tracking persistent
cto_idcpy Analytical, Tracking može se razlikovati
cto_lwid Analytical, Tracking može se razlikovati
eiobcn Essential može se razlikovati
smart_banner_state Essential persistent
uibh Analytical, Tracking persistent
user-domain-saved Essential može se razlikovati
visitor Essential persistent
PHPSESSID Essential persistent

5. KAKO BLOKIRATI KOLAČIĆE U SVOM PREGLEDNIKU?

Možete izbrisati postojeće kolačiće koji su već pohranjeni na vašem uređaju, dopustiti ili blokirati sve kolačiće, uključujući kolačiće treće strane i odrediti postavke za određene web-lokacije. Međutim, upozoravamo vas da ako u potpunosti onemogućite pohranu kolačića poslanih s web lokacije Bonami.hr, web stranica neće raditi ispravno i njena funkcionalnost može biti ograničena.

Konkretni postupak za najčešće korištene web preglednike možete pronaći ovdje:
Za više informacija možete koristiti pomoć vašeg preglednika.

Imate upite vezano za načela korištenja kolačića? Pišite na
pomoc@bonami.hr, vaši upiti neće ostati bez odgovora.