15% na krevete uz kod LAKUNOC15*Ne odnosi se na već snižene i određene odabrane proizvode.

15% na krevete uz kod LAKUNOC15*Ne odnosi se na već snižene i određene odabrane proizvode.

5 € za vasRegistracijaPrijavaKošaricaMenu

5 savjeta za interijer u prirodnim tonovima

Oduvijek ste željeli svijetao dom, pun prirodnih nijansi, ali ste u isto vrijeme užasnuti idejom održavanja i čišćenja? Sve što trebate učiniti je odabrati namještaj, tekstil i dodatke izrađene od kvalitetnih materijala, koji će, ne samo učiniti interijer ugodnim, već i olakšati brigu o njima. I upravo to smo pripremili za vas.

Uvjerite se da je dom u prirodnim bojama odličan izbor za vas. ♥

1. savjet: Odaberite paletu boja

I onda se toga držite pri uređenju prostora. Paleta treba biti dovoljno svestrana, kako bi se mogla lako kombinirati s hrabrijim tonovima.

Na primjer, kreda-bijela će se izvrsno slagati sa svijetlosivom s bež podtonovima - obje boje uljepšavaju prostor i odgovaraju svim stilovima namještaja.

2. savjet: Dajte prostora i intenzivnijim bojama

Osnovnu paletu boja upotpunite bogatim zemljanim nijansama kao što su tamnozelena, terakota ili smeđa. Ove boje možete iskoristiti na prekrivačima, jastucima ili zavjesama.

Prostorija će biti "uzemljena" na pravi način te će odisati mirom i udobnosti. A istodobno ćete oživjeti osnovnu svijetlu paletu.

3. savjet: Birajte kvalitetne materijale

Birajte kvalitetan tekstil, isplatit će vam se pri prvom čišćenju ili pranju. Izvrsnima se pokazuju navlake od baršuna, samta i visokokvalitetne kože.

Dvoumite li se odabrati prirodna ili sintetička vlakna ili pak njihovu kombinaciju? Ovisi o tome koje su vam značajke proizvoda najvažnije. Svaki dobro obrađen materijal ima svoje prednosti.

Na primjer, sintetički tepisi pogodni su za često i jednostavno čišćenje, što će posebno cijeniti obitelji s djecom. Vuneni tepih zahtijeva veća ulaganja, ali ćete uživati ​​u svakom koraku po njemu. Osim toga, trajat će vam desetljećima.

4. savjet: Slojevitost

Primjenite na svemu: zavjesama, jastucima i prekrivačima. Prozori će vam biti zahvalni na kombinaciji težih zavjesa i onih od lagane, prirodne i prozirne tkanine. Mnogobrojni jastuci, od raznih materijala, poput baršuna ili krzna, osiguravaju još veći osjećaj udobnosti na kauču. Za potpuni doživljaj, samo se trebate držati unaprijed određene palete boja.

Ako niste što odabrati, inspirirajte se u našom ponudom tekstila. ♥

5. savjet: Detalji su šlag na torti

Mjedeni i zlatni detalji izvrsno naglašavaju prirodne tonove u interijeru. Mogu se pojaviti na svjetiljkama, okvirima za slike ili ogledalima.

Iako su metalni, ovi elementi su, zbog svoje nijanse, ugodni i topli. Savršeno se kombiniraju s drvetom, morskom travom i drugim prirodnim materijalima.