Proljetni popust -15% uz kod TRAVANJ15 | Uštedite već danas →
Mid Season Sale | Uštedite do 50% →
5 € za vasRegistracijaPrijavaKošaricaMenu

Brunch s Bonamijem: Kako romantično postaviti stol

Pintér Boróka
Pintér Boróka
Bonami Blogger

Doručak je najvažniji obrok u danu, zašto ga ne učiniti posebnim? Ako volite dugo uživati u doručku, ali ne želite rano ustati i krenuti na svoje omiljeno mjesto za doručak, ostanite kod kuće i iznenadite svoju obitelj i prijatelje nezaboravnim doručkom! To je ono što je blogerica Mypastelland uspjela transformirajući svoju prekrasnu terasu u restoran za doručak u romantičnom stilu koja zrači osjećajem smirenosti i udobnosti. Nastavite čitati kako biste saznali kako sami organizirati ovakav brunch!

Pjev ptica vani i na vašem tanjuru

Volite li jednostavne, minimalističke dodatke, ali osjećate da na stolu za doručak nedostaje nešto veselo? Rješenje je posuđe s uzorkom! Blogerica Csenge jako voli minimalizam, ali je odabrala veselo, šareno posuđe kako bi stvorila romantičnu atmosferu doručka.
"Baš poput šarenog cvijeća u vrtu, šareni dodaci su obavezni za brunch na terasi! Ovo veselo posuđe za jelo s ptičicama odmah izaziva osjećaj uživanja u doručku na terasi dok slušate pjev ptica."

Ratan i lan: ultimativni duo

Bez obzira da li je zima ili ljeto, prirodni materijali su hit i u zatvorenom i na otvorenom. Stolica od ratana, podmetač od jute i platnena salveta kombiniraju se kako bi vašem stolu dali mekani touch i savršeno se uklapaju u zabavnu atmosferu za brunch.

"Boje su inspirirane biljkama u mom vrtu, s ružičastim i pletenim smeđim dodacima koji su dodali lijep kontrast svijetlim tonovima naše terase. Kao i kod našeg vanjskog namještaja, odabrala sam komade koji su izrađeni od prirodnih materijala, poput ovih stolica od ratana, pletenih podmetača i lanenih dodataka za stol.

Romantična atmosfera stvorena je svim navedenim detaljima, tanjuri i šalice s pticama, staklene zdjele, kao da ste zakoračili u bajku."

Staklo- jednostavno, a odlično!

Staklo je jednostavno, ali odlično rješenje koje može uljepšati postavu stola, a da to i ne primijetite. Uz čaše i bokale, svom doručku možete unijeti čistu ljepotu koja će impresionirati sve vaše goste.

"Naša terasa savršen je prijelaz između unutarnjeg i vanjskog prostora. Budući da ima stakleni krov, ne zatvara prostor, možete gledati leptire i ptice kako lete, dok mekani jastuci i tekstil izazivaju osjećaj ušuškavanja kao da ste unutra. I željela sam stvoriti taj osjećaj s dodacima. Također sam koristila puno stakla za stol, čija prozirnost dodatno integrira vrt s terasom."