Predbožićni popusti: Najmanje -20 % na 10.000+ proizvoda | Uštedite →
5 € za vasRegistracijaPrijavaKošaricaMenu

Ideje za poklone za učitelje

Beáta Vaňková
Beáta Vaňková
Bonami Blogger

Svake godine, na kraju akademske godine, nastavnici dobiju mnogo poklona poput cvijeća i bombonijera. Želite li osmisliti originalniji dar za svog učitelja koji bi ih stvarno razveselio? Inspirirajte se našim savjetima.

Praktični pokloni za učiteljicu

Bliži se polugodište, Božić ili kraj školske godine? Počastite svoju učiteljicu praktičnim poklonom koji će joj biti od koristi. Na primjer, možete joj pokloniti šalicu za kavu i čaj. Definitivno nećete pogriješiti s vazom za cvijeće, mirisnom svijećom ili svijećnjakom.

Ako znate da učiteljica u slobodno vrijeme voli kuhati ili peći, možete joj nabaviti i nešto praktično za kuhinju, poput originalnog kalupa za tortu. Ako više voli vrtlarenje, odlučite se za vrtlarske alate, dizajnerski stalak za lonce ili svjetiljku koja će joj ljetne večeri na terasi ili u vrtu učiniti ugodnijima.

Još savjeta za poklone:

Originalni pokloni za učitelja

Smišljanje poklona za učitelja može biti pravi izazov. Možete birati između desetaka ideja na stranici Darovi za muškarce. Ovdje možete pronaći nekoliko savjeta za darivanje učitelja.

Za vrijeme odmora učitelji će se sigurno rado počastiti dobrom kavom. Zato bi French Press ili moka lonac mogli biti savršen izbor za njih. Termo šalica koja će držati kavu vrućom tijekom cijelog nastavnog sata svakako će također biti odličan izbor. Slično tome, učitelj sigurno neće prezreti bocu dobrog vina. Ali ako niste sigurni voli li više crveno ili bijelo, možete mu pametno pokloniti stalak za vino.

Još savjeta za poklone za učitelja:

Pokloni za razrednicu za rastanak

Poznajete svoje mališane i znate koliko je teško zadržati njihovu pozornost. Učitelji puno energije posvećuju vašoj djeci i zato zaslužuju lijepi ispraćaj i poklon za uspomenu.

Primjerice, komad nakita prikladan je i za učiteljicu i za učitelja. Narukvica ili ogrlica usrećit će ženu. Za muškarca je sat dobar odabir. Jedinstven poklon je i set za fondue. Tko može odoljeti komadićima svježeg voća umočenog u vruću čokoladu?
Još savjeta za oproštajne darove za učitelje:

  • Majica s porukom
  • Popularna knjiga s čestitkom
  • Antistres igračke
  • Slika vašeg djeteta u okviru
  • Šalica s printom