15% na krevete uz kod LAKUNOC15*Ne odnosi se na već snižene i određene odabrane proizvode.

15% na krevete uz kod LAKUNOC15*Ne odnosi se na već snižene i određene odabrane proizvode.

5 € za vasRegistracijaPrijavaKošaricaMenu

Iz perspektive dizajnera: Esencijalni komadi za balkon i terasu

Želite svoj balkon učiniti zaista ugodnim i pitate se kakav namještaj i elegantne dodatke svakako ne biste trebali propustiti? Već znamo kako urediti udobno sjedenje čak i na najmanjoj površini i s kojim dekoracijama ćete moći stvoriti svoj vlastiti zeleni otok u urbanoj džungli.

Dizajnerica Grétka iz studija interijera Dekoroom rekla nam je svoje savjete.

1. savjet

“Opremite balkon dekoracijama i biljkama koje unose barem malo zelene boje za ugodan osjećaj prisustva prirode. Koristite pod, zidove i, u slučaju natkrivenog balkona ili terase, i strop. Možete objesiti posude s cjelogodišnjim ili sezonskim cvijećem i nemojte se bojati pretjerati! Ne možete pogriješiti sa zelenom. "

Postavljanje: “Postavite vješalicu na balkon gdje ćete objesiti cvijeće (ako ne želite bušiti zid) i također postavite posude za cvijeće na police. Dobit ćete prekrasnu i šarmantnu zelenu oazu."

2. savjet

„Ako imate natkriveni balkon, postavite futon ili jastuke na pod kako biste stvorili udoban prostor za opuštanje ili čitanje. Slobodno birajte jastuke s cvjetnim uzorcima, koji će još više naglasiti osjećaj prisutnosti prirode."

3. savjet

"Unesite svjetlosti. Objesite viseće svjetiljke na svoj balkon i uživajte u večernjoj udobnosti. Ne zaboravite svijeće i lampione. Na primjer, omotajte posudu za cvijeće ili spomenutu vješalicu LED rasvjetom, ili objesite svjetlosni lanac cijelom dužinom ograde.”

4. savjet

"Koristite visoke biljke ili zavjese kako biste dobili više privatnosti . Osim toga, zavjese djeluju kao dobra zaštita od jakog sunca ljeti. Možete ih objesiti na stup ili na strop (ako je balkon natkriven) i tako postaviti."