15% na krevete uz kod LAKUNOC15*Ne odnosi se na već snižene i određene odabrane proizvode.

15% na krevete uz kod LAKUNOC15*Ne odnosi se na već snižene i određene odabrane proizvode.

5 € za vasRegistracijaPrijavaKošaricaMenu

Kako stvoriti ugodan i topao interijer? Uz naše savjete, neće vam biti hladno

Kateřina Chourová
Kateřina Chourová
Bonami Blogger

Ušuškati se u čupavu dekicu uz šalicu toplog napitka omiljena je zabava i svjetlo na kraju tunela u hladnim zimskim danima. Uostalom, stvaranje ugodnog doma u kojem se možete odmoriti od svakodnevice nije znanost.

Inspirirajte se blogericom Marzeny Marideko i zima vam neće biti problem!

Ušuškajte se u deku

Najpouzdanije rješenje za tmurno vrijeme? Sakrijte se ispod mekanog popluna ili dekice s resicama. U hladnijim mjesecima posegnite za materijalima koji će vas brzo ugrijati, idealno tkaninama od flanela ili s visokim udjelom vune. Krupna pletiva i, naravno, karirani uzorci izgledaju spektakularno. Ušuškajte se u prostrane TV deke ili prekrivače od mikropliša i osjećajte se kao da ste u kuglici od vate.

Krzno nije samo za brvnare

Ne morate biti ponosni vlasnik brvnare, da biste dočarali takvu atmosferu kod kuće. Samo dodajte nekoliko krzna u svoj interijer i osjećat ćete se kao da ste na odmoru u brdskoj kolibi. Ima li boljeg osjećaja kada se probudite, od ustajanja bosim nogama na čupavu prostirku od ovčje kože. Kože će također savršeno funkcionirati kao manji prekrivači na vašem krevetu ili sofi. Vaša osjetila će uživati.

Koristite prave boje

Nemojte podcijeniti izbor boja. Prava paleta može vaš interijer učiniti toplijim. Stoga odaberite bogatu narančastu ili bordo crvenu. Dobro će se slagati s neutralnim bojama – bijelom, sivom ili krem. Za dramatičan učinak kombinirajte ih sa smaragdno zelenom ili tamnoplavom.

Savjeti koje možete iskoristiti prije Božića