15% na krevete uz kod LAKUNOC15*Ne odnosi se na već snižene i određene odabrane proizvode.

15% na krevete uz kod LAKUNOC15*Ne odnosi se na već snižene i određene odabrane proizvode.

5 € za vasRegistracijaPrijavaKošaricaMenu

Kauči i modularne garniture za sjedenje koje štede prostor i novac

Treba vam kauč koji može poslužiti i kao krevet? Ovi komadi namještaja izvrsni su za manje prostore koji zahtijevaju pametna rješenja ili neočekivane i dodatne goste. Lako ih možete pretvoriti u krevet, a ne zauzimaju previše prostora.

Kauč na razvlačenje

Ove sofe možete jednostavno rasklopiti i pretvoriti u prostor za spavanje. Međutim, većina njih nije prikladna za svakodnevno spavanje i trebale bi se samo povremeno koristiti za tu namjenu. Npr, kada cam dođe neočekivani gost ili možda trebate malo više prostora za izležavanje.. Možete birati između različitih modela.

Ležaj skriven u ladici

Izvucite madrac skriven u ladici za izvlačenje povlačenjem ručke. Rasklapanje madraca je jednostavno i može se obaviti jednom rukom.

Sustav s preklapanjem stražnjeg dijela

Kako biste razvukli ovaj kauč, jednostavno preklopite naslon vodoravno. Sam naslon može biti pretvrd za sjedenje, ali ako ima velike potporne jastuke, bit će vam udobno.

Futon sofe

Ovo je vrsta sofe koju možete lako pretvoriti iz originalnog prostora za sjedenje u udobno mjesto za spavanje. Primjerice, model Buckle Up brenda Karup sastoji se od dva madraca, pri čemu je gornji pričvršćen za donji s dva kožna remena.

Kauči za svakodnevno spavanje

Većinu kauča ne preporučujemo većinu kao zamjenu za krevet, ali ove možete koristiti mirne savjesti. Ispod sjedala kauča nalazi se metalni okvir s madracem. Ovi kauči mogu podnijeti veće opterećenje, pa ih možete pretvoriti u bračni krevet.

Modularni (i improvozirani) kauči

Mogu se sastaviti iz različitih dijelova kako bi najbolje odgovarali vašim potrebama, a izgled možete promijeniti u bilo kojem trenutku.Neke kauče možete produžiti dodatnim komadom, a pojedini se komadi mogu koristiti i samostalno kao udobna fotelja.

Savjet: Ne želite kupiti modularni kauč za povremene posjete? Mnoge kauče možete proširi dodavanjem odgovarajućeg taburea.