Bonami Days do -50% | Produženo →
5 € za vasRegistracijaPrijavaKošaricaMenu

Kućni ured u minimalističkom stilu

Slijedite li princip "manje je više" i volite radni kutak koji je moderan, a jednostavan? Onda je ured u minimalističkom stilu pravi odabir za vas.

Minimalizam na radnom mjestu omogućit će vam da se riješite svega što vam skreće pažnju, dekoncentrira vas i sprječava da ostvarite svoj puni potencijal. Pogledajte naše savjete.

Stol i stolica su ključni

Uredski namještaj trebao bi imati vodeću ulogu u vašem radnom prostoru. Dobro odabran radni stol može sam po sebi biti umjetničko djelo. Za minimalistički ured odaberite namještaj svijetlih boja i jednostavnih linija.

Ono što je najvažnije, vaš radni stol i stolica moraju biti funkcionalni i pružati vam udobnost na način da vas zaštite od bolova u leđima ili glavobolje.

Saznajte kako pravilno sjediti dok radite za računalom.

Drvo i bijela boja dominiraju

Kako biste uredili ured u minimalističkom stilu, odaberite prirodne materijale kao što su drvo, metal, staklo ili čak koža i kamen. Budite umjereni i kombinirajte najviše 2 - 3 materijala.

Dopustite bijeloj boji da igra glavnu ulogu i kombinirajte ju sa zemljanim nijansama, smeđom, sivom ili bež bojom. Možete odabrati i neku upečatljiviju boju, poput tamnozelene ili čak zlatne. No, upotrijebite ih za manje predmete ili za tek nekoliko ukrasa kako ne bi izgledali prenapadno.

Pribor 2 u 1: lijep i funkcionalan

Dekoracije kao što su sobne biljke ili svijeće dodaju osobni pečat i osjećaj ugode vašem radnom kutku. Ipak, odaberite samo nekoliko, kako vam ne bi odvlačili pozornost.

Najbolji dodaci su 2-u-1, tj. dekorativni i funkcionalni, poput pribora za pisanje, stolnih lampi ili rokovnika.

Za optimalni minimalizam, koji će biti ugodan oku, morat ćete se oprostiti od kaosa. Otkrijte najbolje strategije za organiziranje svojih dokumenata, te spremanje i organiziranje svog radnog stola.