Ova web stranica koristi kolačiće. Više informacija o korištenju, primjeni i odobravanju datoteka možete pronaći ovdje

ok
Menu
40 KnRegistracijaPrijava40 KnKošarica
PočetnaPočetnaInspiracija

Monokromatsko božićno drvce blogerice Pastellmama

Želite li ove godine pokušati ukrasiti svoje drvce drugačije nego inače? Inspirirajte se jednim od trendova ovog Božića -monokromatskim stilom. Jednostavno je, a rezultat je posebno učinkovit.

Inspirirajte odabirom kuglica, ukrasa, lančića i lampica prema blogerici Pastellmama kako bi vaše drvo doslovno zasjalo.

Odaberite pravu boju

Kakav dojam treba ostaviti vaše drvce? Treba li biti nježno i razigrano ili hrabro i nezaboravno? Svaka od boja i nijansi izaziva malo drugačiju emociju.

Bijelo drvo može izgledati nježno, ali u isto vrijeme razigrano. Drvo u zlatnim nijansama zajamčeno će unijeti plemenito blagdansko raspoloženje u prostoriju, a ako želite uistinu nezaobilazan središnji dio dnevnog boravka, onda se kladite na primarne boje poput plave i crvene.

„Za rasvjetu obično koristim samo topla, bijela, jednostavna svjetla, ali ove godine sam u Bonami katalogu pronašla LED lampice u starinskom stilu. Preporučam ih svima koji žele romantičnu božićnu atmosferu.”

Kombinirajte različite materijale i teksture

Fini baršun, hladan porculan, perje, krzno ili šljokice. Zahvaljujući raznolikosti pojedinačnih tekstura i struktura, monokromatsko drvce nikada neće izgledati dosadno ili obično. A upravo se u suprotnosti s tako različitim materijalima najviše ističe njihova jedinstvena ljepota.

Savjet: Ako ne želite kombinirati različite oblike i vrste ukrasa, pokušajte ukrasiti drvce samo kuglicama različitih veličina i strukture te ukrasima. U kombinaciji s jednostavnim bijelim svjetlima, rezultat će biti posebno impresivan.

„Prilikom odabira ostalih božićnih ukrasa inspirirajte se paletom boja vašeg doma. Nemojte se bojati eksperimentirati s kontrastnijim bojama i miješanjem različitih tekstura i materijala.”

Dajte prostora suptilnim nijansama jedne boje

Ne morate se pridržavati jednog potpuno istog tona. Čak i bijela ima mnogo nijansi od svijetlo krem ​​do sniježno bijele. Dakle, ako osjetljivo kombinirate ukrase, kuglice i ukrase u različitim tonovima, drvcu ćete dati odgovarajuću dubinu i originalnost.