15% na krevete uz kod LAKUNOC15*Ne odnosi se na već snižene i određene odabrane proizvode.

15% na krevete uz kod LAKUNOC15*Ne odnosi se na već snižene i određene odabrane proizvode.

5 € za vasRegistracijaPrijavaKošaricaMenu

Otkrijte trendove u bojama za 2022

2021. je bila godina hrabrijih kombinacija boja zbog pandemije. Žudjeli smo za novim početkom koji će u naše domove donijeti sigurnost, mir, svjetlost i dobro raspoloženje.

Stoga ne čudi što će trendovi u bojama u 2022. i dalje odražavati potrebu da interijeri budu umirujući, ugodni, ali i zabavni u isto vrijeme. Pogledajte 7 nijansi koje su nam najviše zapele za oko.

1. Olive Sprig od Duluxa

Svestrana, nježna i neutralna boja koja se dobro uklapa u unutarnje i vanjske prostore. Djeluje umirujuće i povezana je s prirodom. Predstavlja ideju ponovnog rasta u svijetu nakon pandemije. Dobro se slaže s nježnim ružičastim tonovima.

2. Indigo Bunting od Pantonea

Ova nijansa tamnoplave boje poput oceana označava mir i stabilnost. Lako se kombinira s drugim bojama, a svaki put zrači nečim drugim. U kombinaciji s hladnim bojama hladi interijer, dok s toplim, pješčanim nijansama može imati ulogu tople boje.

3. Baby's Breath od Pantonea

Nježan ton daje toplinu i donosi osjećaj ohrabrenja i ravnoteže u svaku prostoriju. Neutralnost ove nijanse omogućuje drugim bojama da se istaknu.

4. Orange Ochre od Pantonea

Jaka, upadljiva boja koja asocira na radost i sunce. Primjećuje se na prvi pogled i unosi entuzijazam i dobro raspoloženje u interijer. Dodaci u ovoj boji savršeni su za mid-century stil.