15% na krevete uz kod LAKUNOC15*Ne odnosi se na već snižene i određene odabrane proizvode.

15% na krevete uz kod LAKUNOC15*Ne odnosi se na već snižene i određene odabrane proizvode.

5 € za vasRegistracijaPrijavaKošaricaMenu

Posteljina i dodaci u prirodnom "boho" stilu

Nemiran i kreativan um, puno hobija, ljubav prema prirodi i zanimanje za umjetnost? Prepoznajete li u kojoj od navedenih riječi svoj karakter i osobnosti? U tom slučaju svakako gravitirate boemskom stilu, koji uključuje i interijer uređen u tom stilu.

Boho stil će unijeti bezbrižan život u vaš dom. To je nesputan stil inspiriran hipi erom, romantičan je, razigran i pun rukotvorina umjetničkih elemenata. Budite inspirirani našim savjetima kako postići opuštenu atmosferu u spavaćoj sobi.

Glavni tekstilni dodaci: jastuci, posteljina, prostirke

Jastuci! Mali i veliki, jednobojni, šareni, s uzorkom, pamučni i svileni, čupavi, s resama i pomponima... Uglavnom, neka ih ima puno!

Ne zaboravite toplu dekicu ili prekrivač, ispod kreveta stavite prostirku od jute i objesite zavjese na prozore. Svi ovi tekstilni dodaci glavni su atributi ovog stila i stvorit će savršeno ugodnu atmosferu.

Koja boja je najbolja za boho spavaću sobu? Odaberite tople nijanse

Paleta toplih zemljanih tonova kao što su boja pijeska, oker, narančasta, siva ili zelena prikladne su za prirodni stil. Ako želite postići spavaću sobu obojenu boemskom slobodom, možete dodati još jednu prepoznatljivu prirodnu boju. No, koristite ju za manje dodatke kao što su ukrasni jastuci ili vaze.

Spavanje u prirodnim materijalima: 100% lan, kvalitetan pamuk ili vuna?

Kvaliteta sna poprilično ovisi o materijalima u kojima spavamo. A u ovom stilu glavnu riječ imaju oni koji su održivi, ​​reciklirajući i prirodni. Dakle, najprikladnije su pamučne ili lanene plahte i posteljine te deke od vune. Osim što traju dugi niz godina, ugodne su, mekane i prikladne za svako godišnje doba.