15% na krevete uz kod LAKUNOC15*Ne odnosi se na već snižene i određene odabrane proizvode.

15% na krevete uz kod LAKUNOC15*Ne odnosi se na već snižene i određene odabrane proizvode.

5 € za vasRegistracijaPrijavaKošaricaMenu

Preobrazite spavaću sobu u 15 minuta

Tražite li ideju za brzu i učinkovitu promjenu u spavaćoj sobi? Inspirirajte se rasporedom spavaće sobe u dva stila prema Anni Hans - ljubiteljici lijepih, nježnih interijera. Naučit ćete kako koristiti tekstil i dodatke za stvaranje prirodnog ili nježno romantičnog prostora u spavaćoj sobi.

Birajte elegantne jastuke, vrhunsku posteljinu i dizajnerske ukrase i vidjet ćete kako je lako postići sjajan učinak uz male izmjene i detalje.

Praktični i estetski privlačni materijali

"Prilikom odabira proizvoda za spavaću sobu vodila sam se prvenstveno ljubavlju prema prirodnim materijalima i prigušenim bojama.

Neophodna je lanena posteljina koja koži omogućuje da diše! Posteljina upija do 25% tjelesne vlage, hladi ljeti i zagrijava zimi."

Univerzalni dodaci

„Kako bih u interijer unijela ljetni, a ujedno i pomalo svečani ugođaj, odabrala sam okrugle jastuke s motivom leptira i metalni stolić koji će biti odličan i kao noćni ormarić.

Zanimljivo je da se gornji dio stola može koristiti zasebno kao pladanj. Njegova lijepa zlatna boja savršeno se slaže s ostalim dodacima u istoj nijansi u cijelom stanu."

Prozračnost

"Moj drugi izbor bila je bijela boja. Preferiram jednostavne, minimalističke interijere s malo ugodnih elemenata. I ovdje sam odabrala prirodne materijale, odnosno bijele pamučne plahte, čija je najveća prednost velika sposobnost dobrog upijanja vlage.

Važan je bio i estetski aspekt - bijelo svjetlo je lijepo osvijetlilo spavaću sobu."