15% na krevete uz kod LAKUNOC15*Ne odnosi se na već snižene i određene odabrane proizvode.

15% na krevete uz kod LAKUNOC15*Ne odnosi se na već snižene i određene odabrane proizvode.

5 € za vasRegistracijaPrijavaKošaricaMenu

Proljeće u vašoj blagovaonici. Kako postaviti stol?

Dolazak proljeća prilika je da zastanete i provedete sunčane dane s obitelji. Također je simbol ponovnog rođenja, svježine, prirode... Stoga se valja pobrinuti da i izgled naše blagovaonice ili dnevnog boravka bude lagan i svjež. Uostalom, priroda oživljava nakon duge zime!

Dodaci ne bi trebali biti previše nametljivi. Svježe cvijeće i pažljiv odabir proljetnih ukrasa učinit će atmosferu jedinstvenom.

Pogledaje kako je Ola Nadolny, dizajnerica interijera i keramičarka, dočekala proljeće u svom domu? Inspirirajte se!

Jedemo očima!

U svojoj blagovaonici, odlučila sam se za dinamičan, kontrastni stolnjak s printom i minimalističko posuđe od keramike. Tekstil uključuje neutralne platnene salvete te okrugle salvete. Kada je jedan element vrlo uočljiv, ne smijemo dopustiti da ostali budu previše dominantni, jer će kompozicija ostaviti kaotičan dojam.

Bljesak proljeća!

Također morate paziti da imate odgovarajuću rasvjetu na svom proljetnom stolu. Svijeće? Apsolutno. Ovdje, u osvježavajućoj nijansi kadulje. Dodatno sam stavila i stolnu lampu, što nije baš uobičajeno u poljskim domovima. Kontrast između lampe i stolnjaka, njegova sunčana boja i zanimljiva forma savršeno se uklapaju u cjelinu.

Usredotočite se na detalje

Cjelinu nadopunjuje dodatak cvijeća i osušenih grančica u svijetlim nijansama. To je prilično nježna kompozicija koja se savršeno slaže sa zanimljivim stolnjakom. Zlatni pribor za jelo unosi dozu elegancije. Na stolu igra ulogu "nakita".

Więcej pomysłów Oli na wnętrza z duszą...