Mid Season Sale: do -50% popusta →Safe Buy → 365 dana za povrat | Besplatan povrat za sve | Povrat novca za 14 dana

Mid Season Sale: do -50% popusta →Safe Buy → 365 dana za povrat | Besplatan povrat za sve | Povrat novca za 14 dana

Romantični stol za malo vjenčanje

Planirate li malo vjenčanje? Prilikom planiranja svadbenog stola, to može biti prednost. Uostalom, što bi moglo biti prikladnije za tako važan dan od intimne ceremonije i svadbenog domjenka s najbližima.

Ako vam se sviđa ideja takve zabave, inspirirajte se našim savjetima kako pripremiti romantični svadbeni stol za nekoliko gostiju.

Jednostavan svadbeni stol

Za impresivan svadbeni stol ne trebate puno. Samo par stolova i nekoliko stolica. Birajte kvalitetne materijale i skromne komade koji odolijevaju trendovima - okrugli elementi izgledaju (ne samo na fotografijama) vrlo elegantno.

Postavljanje svadbenog stola

Za udobno objedovanje računajteda svaka osoba treba najmanje 60 x 40 cm prostora. Odaberite pravokutni stol od najmanje 90 x 160 cm za šest stolica.

I za kraj, dodajte jednostavan bijeli stolnjak koji ćete oživjeti s dva isprepletena nadstolnjaka u boji mocca i puder roze.

Vjenčani tanjuri za juhu i ostala jela

Nemojte eksperimentirati s bojom posuđa, najbolje se ističu bijeli porculanski tanjuri sa suptilnim rubom. Svakako bi trebali imati tanjur za posluživanje te plitki i duboki tanjur.

Zadržite jednostavnost i prilikom odabira bokala i čaša za vodu i vino - opet, manje je više. Luksuzan dojam možete postići s primjerice priborom za jelo, u bakrenoj ili zlatnoj boji – oni će stolu dodati sjaj i dašak luksuza.

Salvete na svadbenom stolu

Ne zaboravite ni platnene salvete. Birajte kvalitetne materijale i boje u skladu s nadstolnjakom.

Nemojte razbijati glavu kada ih savijate, samo ih vežite vrpcom u lepezu. Također, postavite oznaku s imenom gosta na svako mjesto kako biste svima olakšali da pronađu svoj stol.