Menu
30 Kn za vasRegistracijaPrijava30 Kn za vasKošarica

Savjeti kako urediti spavaću sobu s Karup Design namještajem

San itekako utječe na svakodnevni život, stoga bi spavaća soba trebala biti ugodno i lijepo mjesto za odmor. Ne samo kvalitetan i udoban krevet , nego i madrac imaju ključni utjecaj na kvalitetu sna. Oni brenda Karup Design, inspirirani su stilom spavanja japanskih samuraja.

Pročitajte kako odabrati odgovarajući krevet.

1

Iskoristite prednosti punog drveta

Ako volite prozračan i lagani osjećaj u interijeru, nećete pogriješiti ako odaberete svijetlo drvo. Borovina nudi niz prednosti, od estetskih i ekoloških aspekata, do glavne prednosti - dugotrajnost. Uz to, umirujući miris drva unosi posebnu dimenziju u spavaću sobu.

2

Dajte prednost gracioznim oblicima

Prilikom odabira kreveta, dajte prednost oblinimakoje ne samo da su praktične u smislu sigurnosti, već i unose sklad. Nije važno naginjete li se klasičnom obliku poput Double Twist, ili radije cijenite komad inspiriran japanskim minimalizmom - Senza ili Peek model od punog drveta, upotpunjen jednostavnim svjetiljkama.

3

Za garsonjere - varijabilnost

Ako trebate uštediti svaki centimetar, prikladniji će vam biti bračni krevet širine 140 centimetara. Na primjer, verzije Elan, Dock Comfort ili Japan Raw, a njihov prošireni okvir možete koristiti kao noćni ormarić. Međutim, ako krevet želite koristiti i kao kauč, i time uštediti prostor, posegnite za modelom Blues koji je malo veći, ali služi kao trosjed tijekom dana i lako se može pretvoriti u prostrani krevet za dvoje.

4

Krevet (ne samo) za knjiške moljce

U prostranijoj spavaćoj sobi možete se počastiti i bračnim krevetom Ziggy koji izgleda robusno, ali skriva i prostor za pohranu u koji možete spremiti knjige i časopise. Uz to, za spavanje kao u oblaku, pobrinut će se madrac s duplim slojem lateksa i visine 18 centimetara. Pamučna površina ugodna je na dodir i osigurava prozračnost. Podstava od pjene zauzvrat jamči trajnost.

5

Ne podcjenjujte izbor madraca

Madrac je posebno važan za kvalitetan san. A svakako vrijedi posegnuti za prirodnim materijalima. Na primjer, futon modeli brenda Karup Design iz Comfort kolekcije s pamučnom navlakom, a zahvaljujući memorijskoj pjeni prilagodit će se vašem tijelu točno po mjeri. Želite li se prepustiti osjećaju luksuza, odaberite Coco madrac od kokosovih vlakana, koji je ujedno i otporan je na plijesan i grinje.