15% na krevete uz kod LAKUNOC15*Ne odnosi se na već snižene i određene odabrane proizvode.

15% na krevete uz kod LAKUNOC15*Ne odnosi se na već snižene i određene odabrane proizvode.

5 € za vasRegistracijaPrijavaKošaricaMenu

Trendovi za fotelje, sofe i kutne garniture u 2022.

Neutralne prirodne boje

Ovu godinu obilježile su sofe u svijetlim neutralnim nijansama inspiriranim prirodom. Dominiraju smeđa, bež, krem ​​bijela i terakota. Bež predstavlja topli pijesak, smeđa boju zemlje i terakota boju keramike. Sve ove boje se lijepo slažu i djeluju umirujuće u interijeru. Možete dodati dodatke u toplim zemljanim tonovima.

Pitate se koji su trendovi u bojama odabrani za 2022. godinu?

Prirodni oblici

Obline, valovite linije i odsutnost prepoznatljivih rubova - sofe prirodnih oblika došle su do izražaja 2022. godine. Zaobljene siluete stvaraju umirujuću atmosferu i pomažu omekšati "oštre" rubove u prostoriji. Oni također simboliziraju sklad i sigurnost.

Sofe bez nogu

Još jedan trend ove godine su sofe, trosjedi i sjedeće garniture bez nogu. Prikladnije su za veće dnevne boravke, nego za male sobe. Izgledaju moćnije i više ispunjavaju prostor i zato su posebno ugodni. Još jedna prednost je što ne ostavljaju prostora za nakupljanje prašinu i prljavštinu. Bit će vam dovoljno da jednom nakratko pomaknete svoj kauč ili fotelju i usišete prašinu ispod.

Materijali:

Samt

U 2021. smo se veselili velikom povratku samta, koji i ove godine ostaje popularan trend među sofama. To je jak i izdržljiv materijal koji nudi zanimljive i izdržljive boje s prepoznatljivom strukturom.

Baršun

Baršun je materijal koji se oduvijek isticao svojim elegantnim, kraljevskim izgledom. Mekan je na dodir, daje sofama prekrasan sjaj i naglašava njihov dizajn. Baršunasta struktura izgleda nježno i sjajno u svijetlim i tamnim interijerima.