Menu
30 Kn za vasRegistracijaPrijava30 Kn za vasKošarica
PočetnaPočetnaInspiracija

Uredite svoju terasu komadima iz Karup Designa

Za savršenu terasu ili balkon nije potrebno puno. Samo se oslonite na komade koje možete lako prilagoditi svojim potrebama. I nije važno želite li se sklupčati u mekanoj fotelji ili uhvatiti preplanuli ten na prostranom madracu.

Inspirirajte se našim savjetima kako urediti svoju promjenjivu vanjsku oazu uz Karup Design.

1

Fokusirajte se na kvalitetne materijale

Prioritet vanjskog namještaja trebao bi biti uglavnom vodootpornost. I komadi eksterijera iz Karup Designa ispunjavaju to. Izrađeni su od čvrstog premium materijala dralona s teflonskom završnom obradom, što ih čini otpornima na mrlje i vodu. A ako se ipak dogodi "nezgoda", pokrov možete lako očistiti suhom krpom.

2

Zanimljive transformacije s foteljama

Terasu možete jednostavno transformirati s promjenjivim namještajem. Na primjer, mekani Futon Sit & Sleep možete jednostavno pretvoriti u tabure. A ako se ne možete odlučiti hoćete li se prepustiti fotelji ili krevetu na otvorenom, posegnite za modelom Niddo ili Buckle Up - obje opcije imaju tu varijantu.

3

Napravite dnevni boravak na otvorenom

Da kauč pripada samo interijeru? Nema šanse. Također možete uživati ​​u udobnosti futon Hippo stolice ili fotelje u vrtu ili na terasi. Osim toga, dobro osmišljeni dizajn omogućuje vam da fotelju za sjedenje jednostavno pretvorite u izdašan madrac.

Više savjeta pronađite ovdje