Dnevni boravak u ljetnom boemskom stilu

Duži dani, kraće noći, sladoled i kupanje: nakon zime koja se ponekad čini beskrajnom, tko ne želi uroniti u nadolazeće ljeto?

Blogerica Pastellmama uvijek voli svoj dom prilagoditi godišnjem dobu, što se sada odražava i u njenom ljetnom izdanju dnevnog boravka. Pustite ljeto u svoj dom i inspirirajte se lijepim, prozračnim interijerom!

Boemski način života

“Volim prigušene boje ljeti, mislim da bijela, bež i smeđa čine savršenu kombinaciju s drvetom, pletenim košarama i ostalim prirodnim materijalima. U tom slučaju izbjegavamo tamnije boje čak i vani, jer se one prije zagrijavaju, dok svijetle nijanse djeluju čisto i osvježavajuće. Pokušala sam u miran interijer prošvercati malo boemske atmosfere s hrpom tekstura i različitim jastucima.

Čiste svježe boje i boemski detalji s resama koji se tu i tamo pojavljuju odmah me podsjete na šetnju bijelom pješčanom plažom u mojim sandalama. ”

Praktično pohranjivanje igračaka

“Dnevna soba kod nas je soba u kojoj provodimo većinu vremena zbog čega sam morala pronaći mnogo dodataka i igračaka. Najvažnije mi je bilo stvoriti organiziranu pohranu za razne igračke koja je mojoj djeci jednostavna za održavanje, a učinkovita i brza. Tako sam došla na ideju da ih pohranjujem u veće košare."

Višenamjenske košare za pohranu

“Pletanih, prirodnih košara mi nikad nije dosta! Na Bonamiju mi se sviđa činjenica da je isti model dostupan u više različitih veličina, što olakšava stvaranje dosljednog izgleda i dojma prostorije. Osim privlačnog izgleda, imaju veliku prednost što se lako pomiču pa ih mogu koristiti u bilo kojem trenutku u drugoj prostoriji.”