Bonami Days do -50% | Produženo →
5 € za vasRegistracijaPrijavaKošaricaMenu

Fantasy doručak uz Green Gate i bloggericu Ledu Boss

Boja cimeta, bakrena, narančasta, smeđa, možda za neke i sivilo, mnogima prolaze kroz glavu kada pomisle na jesen. Bloggerica Leda Boss pokazala nam je da uz jesen pašu i pastelne boje i cvjetni uzorci.

Doručak u stilu

Kažu da je doručak najbitniji obrok u danu. A ako je to istina, onda ga svakako moramo provesti u ugodnom okruženju. Bilo da ste tip koji samo popije kavu ili možda volite doručak u nekoliko sljedova, dodatno ćete uživati kada je on poslužen u stilu. U ovom slučaju, u stilu koji sa sobom donosi dozu fantasyja, magičnosti, romantike i nekog drugog razdoblja kada je vrijeme prolazilo sporije.

GreenGate jedinstveni uzorci i dizajn

Danska tvrtka GreenGate stvara kolekcije koje povezuju prošlosti i sadašnjost. GreenGate uzorci i dizajn imaju začetak u jedinstvenoj arhivi tisuća starinskih, ručno oslikanih dizajna i francuskih knjiga s uzorcima iz 1878.-1920. - zlatnog razdoblja u francuskom dizajnu.

Ledin savjet za fantasy doručak

Ne bojte se kombinirati različite uzorke i boje. Ubacite nekoliko jednobojnih pastelnih komada koji će razbiti mnoštvo uzoraka i rezultat će biti savršen. Dobar tek!
Ledu možete zapratiti na njenom Instagram profilu Leda Boss.