10% popusta na sjedeće garniture uz kod SOFA10*Ne odnosi se na već snižene i određene odabrane proizvode.

10% popusta na sjedeće garniture uz kod SOFA10*Ne odnosi se na već snižene i određene odabrane proizvode.

Rocket Baby: igračke i korisni gadgeti za najmlađe

Roditeljstvo znači doživljavanje sve više i više prvih aktivnosti i radnji kroz oči svojih mališana. Prvo kupanje, prvi pokušaj odlaska na kahlicu, prvo pranje zubića. Talijanski brend Rocket Baby želi te trenutke učiniti sigurnima i punima dječjeg smijeha. Dakle, što ćete izabrati? Sjedalicu za kupanje, zanimljivu igračku za kreativnu igru ili slatki mekani ručnik za kupanje?

Montessori dodaci

Djeca su radoznala bića od najranije dobi. Oni istražuju i otkrivaju svijet oko sebe, svoje sposobnosti, svoje razmišljanje i vole širiti svoje fantazije i spoznaje. U tu svrhu mogu koristiti interaktivne edukativne igračke i pomagala brenda Montessori, gdje glavnu ulogu ima povezivanje tjelesne percepcije i razmišljanja. Što je više osjetila uključeno u istraživanje svijeta oko sebe tijekom igre, to bolje.

Montessori igračke pomažu u razvoju logičkog zaključivanja, kreativnosti, fine motorike, pažnje i drugih vještina. Štoviše, djeca se mogu satima zabavljati i učiti nove stvari dok se igraju.

Proizvodi

Dječji šatori i kućice

Dječji šatori i kućice pretvaraju sobu u čarobnu igraonicu u kojoj će vaši mališani voljeti provoditi vrijeme. To je za njih mjesto u kojem se osjećaju sigurno, ali i izvor su beskrajne zabave. Ne samo da je to atraktivan dodatak koji će veseliti vaše dijete, već je i praktičan komad. Osim prostora za igru, šator može postati i prostor za odmor ili mjesto za pohranu igračaka.