U zdjelu blendera ili zdjelu za miksanje stavite feta sir, maslinovo ulje, med i vodu pa miksajte dok ne dobijete kremastu smjesu.
Breskve narežite na 6-8 kriški, a jagode mogu ostati cijele ili ih možete prepoloviti ako su velike.
Popržite kriške kruha i narezane breskve.
Stavite jagode i cherry rajčice i pustite da se peko na srednjoj/jakoj vatri, provjeravajući ih nakon prvih 5 minuta.
Kriške kruha namazati kremom od feta sira na koju stavite voće i kriške roštiljanih breskvi.
Na bruskete stavite nekoliko listića bosiljka i med po želji.
Operite i očistite gljive. Odlomite stapku gljivama.
Prepolovite cherry rajčice i kuglice mozzarelle.
U svaku od gljiva (3-4 komada) stavite polovice mozzarelle i cherry rajčice.
Gljive stavite na roštilj i pecite. Za koricu na površini preporučam da nastavite peći još 3-5 minuta na srednjoj vatri.
Nakon pečenja gljive Capresse stavite na podlogu od rikole, pospite balzamičnim octom i dodajte nekoliko listića svježeg bosiljka.
Preporučam poslužiti Capresse gljive uz bijelo ili rose vino.