30 Kn za vasRegistracijaPrijava30 Kn za vasKošarica

Vrtni trendovi za 2022

Tražite li inspiraciju za preuređenje vašeg vrta ili terase ili vas samo zanimaju najnoviji trendovi? Pogledajte naš izbor vrhunskog vrtnog namještaja, vanjskih tepiha, rasvjete i ostalih stilskih dodataka, koji su među trendovima za 2022.

1. trend:

Vanjski interijer

Kako sve više vremena provodimo pod otvorenim nebom, interes za uređivanjem esterijera raste. Kako će vrtovi i terase izgledati u 2022? U vrtu biste se trebali osjećati kao da ste u svojoj dnevnoj sobi.

Veliku ulogu ima tapecirani vrtni namještaj, koji kombinira udobnost dnevnog boravka, s iznimno izdržljivim materijalima namijenjenim za vanjsku upotrebu. Dojmu ugodnog interijera pridonose i vrtne stolice za ljuljanje, jastuci, vanjski tepisi i dekorativna rasvjeta.

2. trend:

Koristite vrt tijekom cijele godine

Ne morate svoj vrt koristiti samo ljeti, produžite mu život i za vrijeme hladnijih godišnjih doba. Možete ga koristiti od ranog proljeća do kasne jeseni. Deke, pokrivači, vanjske grijalice i kamini pomoći će vam da se zagrijete i na nižim temperaturama.

3. trend:

Home office na svježem zraku

Pandemija je uzrok mnogih promjena, a jedna od njih je rad od kuće. Iako, s jedne strane, home office donosi puno pozitivnog, s druge strane, lako vam se može dogoditi da cijeli dan provedete u zatvorenom prostoru. Jedno od rješenja je rad na svježem zraku, što je trend koji se nastavlja iz 2021. godine.

Opremite svoju terasu ili vrt stabilnim stolom, udobnom stolicom i odgovarajućim suncobranom. Uvidjet ćete da ćete lakše obavljati radne zadatke.