15% na krevete uz kod LAKUNOC15*Ne odnosi se na već snižene i određene odabrane proizvode.

15% na krevete uz kod LAKUNOC15*Ne odnosi se na već snižene i određene odabrane proizvode.

5 € za vasRegistracijaPrijavaKošaricaMenu

Vrtni trendovi za 2022

Tražite li inspiraciju za preuređenje vašeg vrta ili terase ili vas samo zanimaju najnoviji trendovi? Pogledajte naš izbor vrhunskog vrtnog namještaja, vanjskih tepiha, rasvjete i ostalih stilskih dodataka, koji su među trendovima za 2022.

1. trend:

Vanjski interijer

Kako sve više vremena provodimo pod otvorenim nebom, interes za uređivanjem esterijera raste. Kako će vrtovi i terase izgledati u 2022? U vrtu biste se trebali osjećati kao da ste u svojoj dnevnoj sobi.

Veliku ulogu ima tapecirani vrtni namještaj, koji kombinira udobnost dnevnog boravka, s iznimno izdržljivim materijalima namijenjenim za vanjsku upotrebu. Dojmu ugodnog interijera pridonose i vrtne stolice za ljuljanje, jastuci, vanjski tepisi i dekorativna rasvjeta.

2. trend:

Koristite vrt tijekom cijele godine

Ne morate svoj vrt koristiti samo ljeti, produžite mu život i za vrijeme hladnijih godišnjih doba. Možete ga koristiti od ranog proljeća do kasne jeseni. Deke, pokrivači, vanjske grijalice i kamini pomoći će vam da se zagrijete i na nižim temperaturama.

3. trend:

Home office na svježem zraku

Pandemija je uzrok mnogih promjena, a jedna od njih je rad od kuće. Iako, s jedne strane, home office donosi puno pozitivnog, s druge strane, lako vam se može dogoditi da cijeli dan provedete u zatvorenom prostoru. Jedno od rješenja je rad na svježem zraku, što je trend koji se nastavlja iz 2021. godine.

Opremite svoju terasu ili vrt stabilnim stolom, udobnom stolicom i odgovarajućim suncobranom. Uvidjet ćete da ćete lakše obavljati radne zadatke.