Do -20% na proizvode skandinavskom stilu | Uštedite već danas →
5 € za vasRegistracijaPrijavaKošaricaMenu

Ljeto

Dolaskom sunčanih dana, svi težimo uživanju u trenucima slobodnog vremena, odmaranju i opuštanju. Donosimo vam jedinstveni izbor dodataka za ljeto koji će vaš dom i vrt pretvoriti u savršeno utočište za uživanje u blagodatima ljeta.

Želite unijeti ugođaj Mediterana u svoj dom? Inspirirajte se Grčkom, Italijom, Španjolskom, Portugalom. Možda čak dalekom Indonezijom! Pokazat ćemo vam kako.

Inspirirajte se!

Slika govori tisuću riječi...

Ljeto je vrijeme kada se život preseljava izvan četiri zida, kada svaki trenutak želimo provesti uživajući u prirodi, suncu i svježem zraku, stoga i svoj dom učinite savršenim mjestom za ljetno opuštanje. Stvorite vlastitu oazu za uživanje, u vrtu ili na balkonu. Ljetni dodaci, poput ležaljki, suncobrana i stolova, omogućit će vam da stvorite vlastiti kutak za opuštanje u hladovini, a ako ne stignete do obale, postavite bazenčić na terasi, balkonu ili u vrtu i uživajte!

Slobodno vrijeme provodimo s obitelji i prijateljima, stoga je važno imati prostran i ugodan prostor za druženje. Na Bonamiju ćete pronaći funkcionalan i elegantan vrtni namještaj, koji će vaš vrt pretvoriti u idilično mjesto za roštiljade, večernje druženje i opuštanje uz zvuke cvrčaka.

Stvorite udobnu morsku oazu na balkonu ili u dvorištu

Seljenje na terase, balkone i u vrtove tijekom ljeta pruža nam priliku da stvaramo vlastiti kutak za opuštanje, druženje i uživanje u slobodnim trenucima. Prilikom uređenja, važno je osigurati dovoljno prostora za sjedenje, prilagođeno broju ukućana i čestim gostima. Stoga, odaberite udobne stolice, ležaljke ili ljuljačke koje će vam omogućiti da se prepustite čarima ljeta.

Vrtni namještaj dolazi u raznim materijalima, bojama i stilovima, a odabir pravog namještaja ovisit će o vašim osobnim preferencijama. Drveni namještaj pruža klasičan i prirodan izgled, dok metalni i plastični namještaj nude širok spektar boja i lakše održavanje. Uz to, ne zaboravite dodati mekane jastuke i pokrivače, koji će vaš vanjski prostor učiniti još udobnijim i privlačnijim.

Uređenje vrtnim namještajem ne bi bilo potpuno bez suncobrana ili tendi koji će osigurati zaštitu od sunca tijekom vrućih ljetnih dana. Također, razmislite o dodavanju vanjskog osvjetljenja, poput svijeća, lampi na solarni pogon ili svjetlećih girlandi, koje će vašoj terasi ili vrtu pružiti romantičnu i toplu atmosferu.