Proljetni popust -15% uz kod TRAVANJ15 |Samo do ponoći →
Mid Season Sale | Uštedite do 50% →
5 € za vasRegistracijaPrijavaKošaricaMenu

Dekoracije u romantičnom stilu

Kateřina Chourová
Kateřina Chourová
Bonami Blogger

Želite li unijeti dašak romantike u svoj minimalistički dom, posegnite za pravim dodacima. Pa kako početi? Samo se držite pastelnih nijansi i dodajte motiv cvijeća tu i tamo.

Inspirirajte se našim savjetima o uređenju doma za romantičan stil života.

Romantični ukrasi za kuhinju

Sve što ima cvjetni motiv bit će dobrodošlo. Dekoracija za stol učinit će da se u kuhinji osjećate posebno ugodno. Zato vaze za svijeće u pastelnim nijansama ili s malim cvjetićima ne smiju nedostajati na romantičnom stolu.

Elegantan dojam ćete postići uglavnom s porculanom, ali prikladni su i kamenina i brušeno staklo.

Odaberite ukrase u boji breskve, puderasto rozoj, mint i nebesko plavoj boji. Uravnotežite ove nijanse neutralnim bijelim ili krem ​​nijansama.

Također, ne zaboravite zidne satove sličnih boja ili motiva.


Romantični ukrasi za dnevni boravak

Dnevni boravak u romantičnom stilu neće biti uljepšan samo vazama sa živim cvijećem i svijećnjacima, već i zidnim ukrasima, posebice slikama na platnu. Jednostavne, zanimljive apstrakcije učiniti će svoj trik.

Iako u romantičnim stilu prevladavaju bijela i pastelne boje, upotrijebite jarkije boje za nekoliko dodataka kako soba ne bi izgledala dosadno i pretjerano slatko.

Neka romantični ukrasi budu na skromnoj razini. Dajte prednost kvaliteti nad kvantitetom. Odaberite samo jedan definirajući uzorak ili nekoliko elemenata kako biste postavili cjelokupni karakter dnevne sobe.


Romantične dekoracije za spavaću sobu

Nemoguće je zamisliti romantičnu spavaću sobu bez svijećnjaka i (mirisnih) svijeća. Stoga si ih priuštite u nekoliko oblika i izložite ih, primjerice, na komodu, zajedno s komadima za koje osjećate emocionalnu privrženost.

Ukrasno ogledalo sa zanimljivim nježnim okvirom unijet će ženstveni element u sobu.

Ako se osjećate pustolovnije, prekrijte jedan od zidova cvjetnom tapetom. U tom slučaju možete ostatak spavaće sobe ukrasiti sa samo nekoliko jednostavnijih dekoracija i završili ste s uređenjem.