Summer Sale | Uštedite do 50 % →
5 € za vasRegistracijaPrijavaKošaricaMenu

Košare i kutije za sve prostorije

Lída Maršálková
Lída Maršálková
Bonami Blogger

Tražite originalan način za pohranu igračaka, kozmetike ili čak hrane? Zamijenite ili dopunite svoje kutije za pohranu pletenim košarama ili košarama od tkanine, koje su vrlo praktične te uljepšavaju interijer.

U kuhinji, savršene su za voće, u kupaonici za prljavo rublje, u radnoj sobi za dokumente i olovke, a dobro izgledaju i sa sobnim biljkama. A možda ćete s pletenom košarom za vikend otići u šumu po gljive ili na tržnicu po svježe povrće?

Košare za kupaonicu

Pitate se kamo sa šminkom, gelovima za tuširanje ili aparatima za brijanje? Ove košare za pohranu savršene su za sve. Pošto su izrađene od tkanine, u redu je ako povremeno prolijete malo kreme ili paste za zube u njima. Jednostavno ih obrišite vlažnom krpom.

Košare za pohranu su poput ženskih torbica - u njih možete stati sve, ali bez logičke organizacije dugo ćete ih pretraživati. Dajte sadržaju malo logike. U jednoj košari može biti samo putna kozmetika, u drugoj kozmetika za bebe, a u trećoj može biti prljavo rublje, gumice, sredstva za čišćenje itd.

Košare za kuhinju

Volite li red u kuhinji? Tada ćete voljeti košare za pohranu jer se u njima može pohraniti gotovo sve, od opreme do hrane. Želite li u njih pohraniti svježe voće i povrće, idealne su žičane košare, jer su prozračne pa hrana ne pljesnivi.

Za kruh ili kiflice odaberite posebne košarice za kruh u kojima će kruh ostati što duže svjež. U pletene košare za pohranu možete staviti sitnu kuhinjsku opremu, začine, čajeve i sl. A pletene košare možete koristiti i kao uskrasne tegle za biljke.

Košare za sobe

U ovim prostorijama kombinirajte ukrasne košare s onima koje imaju praktičnu namjenu. Spavaćoj sobi svakako će dobro doći barem jedna košara za odlaganje posteljine, jastuka ili omiljenih knjiga uz krevet. U dnevnom boravku u košare možete spremiti daljinski ili možda časopise. U radnoj sobi dobro će doći košare za dokumente, pribor i sl.

Red i organizacija među stvarima za igru i učenje

S košarama za pohranu igračaka, svaki set kockica, lopti, plišane životinje ili lutke će imati svoje mjesto. Zahvaljujući simpatičnim šarama i oblicima, vaši mališani će se još više zabaviti pospremajući igračke.

Međutim, takve kutije i košare su pogodne ne samo za pohranu igračaka, već i za školski pribor, koji se ujedno tada neće miješati s igračkama. Uporaba košara u dječjoj sobi naravno može biti još raznovrsnije, npr. za prljavo rublje, slatkiše ili dječju kozmetiku itd. ​