10% popusta na sjedeće garniture uz kod SOFA10*Ne odnosi se na već snižene i određene odabrane proizvode.

10% popusta na sjedeće garniture uz kod SOFA10*Ne odnosi se na već snižene i određene odabrane proizvode.

TOP 5: Božićna rasvjeta

Kateřina Chourová
Kateřina Chourová
Bonami Blogger

Želite li ovog Božića kod kuće stvoriti ugodnu i romantičnu atmosferu? Ne zaboravite na božićne lampice koje će uz minimalan trud postići željeni wow efekt.

Kako bismo vam olakšali posao, pripremili smo pet savjeta za božićnu rasvjetu.

Osvijetljeni božićni vijenac

Pristupite ulazu u svoj dom sa stilom. Ipak, to ne mora biti skup i grandiozan ukras. Samo objesite jednostavan osvijetljeni vijenac na vrata, koji će u vašim posjetiteljima odmah pobuditi božićno raspoloženje.

Može vas veseliti i u zatvorenom prostoru. Možete ga objesiti iznad komode u dnevnoj sobi ili na kuhinjski zid.

Probajte, na primjer, < b>Božićni vijenac sa štedljivom LED rasvjetom brenda Star Trading Thuja koji dolazi s timerom. Tako da vas račun za struju neće postati prevelik zahvaljujući njemu.

Božićna svjetleća zvijezda

Ako tražite božićna svjetla za svoj prozor, odlučite se za samostojeća ili viseća božićna svjetla umjesto rasvjetnih lanaca.

Možete ostaviti odličan dojam sa Star Trading Line božićnom svjetlećom zvijezdom s LED rasvjetom koja štedi energiju .

Lampice za božićno drvce

Ono što nikako ne smijete propustiti ni u jednom domu je barem jedan božićni lanac lampica. Nije ni čudo, kada ga možete koristiti za više od pukog osvjetljavanja drvca.

Možete ga koristiti i kao lagani ukras za svoj božićni stol ili ga pretvoriti u svjetleću lampu. Vaša mašta nema ograničenja.

Na primjer, Bonami Essentials LED lampiceidealne su za to, sa 100 lampica koje svijetle toplom bijelom svjetlošću.

Lampice također rade na baterije, tako da ne morate biti ograničeni električnom utičnicom. A ako ste kreativna duša, pokušajte s njima napraviti DIY svjetiljku.

Svjetleći božićni ukrasi

Među ostalim elementima koje možete koristiti za ugodu svog doma su razni svjetleći ukrasi. A na vama je hoćete li više voljeti neutralni ili božićni dizajn.

Dodajte viseći svjetlosni ukras ružičastog nevena od švedskog brenda Markslöjd u vaš stan, koji će vaš dom učiniti šarmantnijim ne samo za Božić.

Božićni električni svijećnjak

Ako se želite počastiti svjetlošću svijeća ne samo za svečanim stolom, već i izbjeći rizike povezane s titranjem plamena, električna verzija je rješenje.

Posegnite za crvenim svijećnjakom Markslöjd Måseskär , kojeg sasvim bezbrižno možete postaviti na komodu ili prozorsku dasku.