15% na krevete uz kod LAKUNOC15*Ne odnosi se na već snižene i određene odabrane proizvode.

15% na krevete uz kod LAKUNOC15*Ne odnosi se na već snižene i određene odabrane proizvode.

5 € za vasRegistracijaPrijavaKošaricaMenu

Kako ostvariti san: Zanimljiva transformacija kuhinje i hodnika

Veronika, majka male Eliške, kao samohrana majka uspjela je zahvaljujući pomoći prijatelja dovršiti rekonstrukciju stana koja je bila u tijeku. Ipak, za preuređenje stare kuhinje i hodnika nije ostalo ni novca ni snage.

Inspirirajte se načinom na koji su dizajneri impresivno transformirali kuhinju u modernu prostoriju koju su zanimljivi proizvodi učinili posebnom.

Nastavak započete transformacije

Kada je Veronika upoznala Vladana, bila je to velika ljubav na prvi pogled iz koje je ubrzo rođena kćer Eliška. Međutim, zbog iznenadne smrti supruga, Veronika se našla sama usred rekonstrukcije stana. Srećom, prijatelji su joj pomogli da uredi i posloži raskopane sobe. Prijateljica Zuzana zamolila je dizajnere za pomoć oko kuhinje i hodnika. Prilikom rekonstrukcije kuhinje inspirirali su se starom komodom i okruglim stolom koje je Veronika željela zadržati. Kako bi se starinski komadi istaknuli, odabrali su modernu kuhinju u bijeloj boji. Izravnali su neravni pod i na njega postavili komade u patchwork dizajnu koje su koristili kao pločice.

Naš savjet:

Ako i vas privlače neobične ili šarene pločice, ali za to još nemate dovoljno hrabrosti, svoj interijer možete oživjeti naljepnicama. Mogu se koristiti na zidu, pločicama i podu.

Kuhinja "prije" i "poslije":

Iznenađenje od dizajnera, specijalno za malenu Elišku, bila je ugradbena dječja kuhinja skrivena iza vrata ormarića izravno u kuhinji.

Hodnik "prije" i "poslije":